Wat voor soort spel is Sims 2?

De Sims, iedereen heeft er wel eens van gehoord. De Sims is ontworpen door Will Wright en het eerste deel kwam uit op 10 februari 2000. Het spel werd een groot succes en het liet zich ook niet lang wachten tot er een vervolg op kwam namelijk de Sims 2. We zullen je alles vertellen over het spel Sims 2 en wat de mogelijkheden zijn in het spel.

Untitled (600 × 742px) (600 × 500px) (600 × 700px) (600 × 742px)

Sims 2: Wat voor soort spel is het?

De Sims 2 is een levenssimulatie spel dat je strategisch kunt spelen. het is een van de best verkochte PC-games aller tijden. In de Sims 2 zijn veel verbeteringen aangebracht waardoor je jouw Sim een leven lang kunt volgen. De Sim in de Sims 2 kan namelijk geboren worden en heel oud worden. De beslissingen die je als speler maakt hebben invloed op het leven van de Sim.

De Sims 2 heeft een gloednieuwe gameplay en bevat Sims die bijna levensecht zijn. De Sims zijn in staat om hun DNA door te geven van generatie op generatie. De 3D effecten in de Sims 2 zijn een verbetering want die moest je missen in het eerste deel The Sims. Je Sims leven in een echte 3D wereld. Het leven van de Sims worden realistischer en meeslepender in de Sims 2.

In Sims 2 je eigen Sim creëren

In de Sims 2 ben je als speler in staat om je eigen Sim te maken. Je kunt de Sim zo maken als je zelf wilt. De gelaatskenmerken zoals neus, ogen en mond e.d. Je mag als speler van de Sims 2 het kapsel en de kleding uitzoeken voor je Sim. In het spel kun je eindeloos je Sims aanpassen maar ook aankleden in het spel.

In het simulatiespel heb je de mogelijkheid om je droomhuis te ontwerpen. Als het huis klaar is kun je het inrichten zoals je wilt. Het huis kan met veranda, zolder en verdiepingen gebouwd worden. Je hebt de mogelijkheid om met honderden voorwerpen het huis te creëren. In de Sims 2 heb je toegang tot nieuwe ontwerpmogelijkheden.

Wat kunnen de Sims in Sims 2 allemaal?

In de Sims 2 maak je een Sim helemaal naar jouw wensen. Wanneer je een droomhuis hebt ontworpen voor je Sim begint die zijn leven met een persoonlijkheid die je zelf hebt samengesteld. Je Sims leven is afhankelijk van je keuzes. Je Sim kan geboren worden en gaat dan alle levensfases door. Een Sim kan sterven in de Sims 2.

In de Sims kunnen de virtuele mensen verliefd worden, trouwen en een baby krijgen. Een Sim leeft een normaal leven met werk, kinderen, huisje en gaat reizen in de Sims 2.

Untitled (600 × 742px) (600 × 500px) (600 × 700px) (600 × 742px) (700 × 500px) (960 × 640px)